keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Toin Kesän kasvihuoneeseen

En tähän mennessä ole antanut noille pikkuisille minkäänlaisia lannoitteita mutta nyt päätin aloittaa. Aiemmin keväällä ostin 3 kg:n paketin Green Caren Puutarhan kesää. Tuosta määrästä saa pakkauksen ohjeen mukaan 6000 litraa lannoitevettä. Hmmm... ehkä se riittää, pariksi vuodeksi!

Monet ovat tuota ainetta kehuneet, ja Chiliyhdistyksen sivuilta löytää chileille tarkoitetun annosteluohjeen: 1 tl 10 litraan vettä riittää alkukasvatukseen ja myöhemmin sitä määrää voi lisätä. Päätin aloitaa varovasti, ettevät nuo vedä lannoiteövereitä. Altakastelin, ja noin 1 dl:n jokainen imaisi itseensä.

Lämmitin toimii hienosti ja kasvihuoneolosuhteet tuntuvat olevan noille mieluiset. Tänään oli viilemämpi päivä ja laitoin lämmityksen jo tavallista aikaisemmin.

Hallaharsoa en muuten tänään laittanut taimia suojaamaan... toivotaan, ettei se ollut virhe. En usko, että tässä vaiheessa auringonvaloon karaisemista harsoa tarvitsee laittaa. Nuohan ovat jo lähes kaksi viikkoa saaneet totuttautua uusiin olosuhteisiin, ensin pelkästään piipahtamalla ulkona ja sen jälkeen pidempiä jaksoja.

Tuosta riittää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti