Chili-inkivääri-kookos-(myski)kurpitsasosekeitto
·
1 isohko sipuli
·
1 rkl raastettua
inkivääriä
· ruokaöljyä kuullottamiseen
·
1 tl jauhettua korianteria
·
1-2 Lemon
Dropia (8/10)
·
1 kasvisliemikuutio
· suolaa oman maun mukaan
· 1-2 dl kookoskermaa
Kuori ja paloittele kuorittu myskikurpitsa (muukin talvikurpitsa käy). Paahda palat leivinpaperin päällä uunipellillä, 200 asteisessa uunissa noin 40-50 minuuttia.
Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota hienonnettu sipuli ja raastettu inkivääri
siinä.
Lisää paahdetut kurpitsat, vettä sen verran että ainekset juuri ja juuri peittyvät. Lisää liemikuutio/fondi.
Mausta suolalla ja
korianterilla. Keitä 10-15 minuuttia.
Soseuta sauvasekoittimella ja lisää
joukkoon kookoskerma.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti