keskiviikko 2. tammikuuta 2019

Hankinnat jatkuvat: Kurakaukalot ja kasvilamppu

Ei ainakaan toistaikseksi mitään paljain silmin havaittavaa täystuhoa taimiruukuissa!! Pari taimea näyttää ottaneen nokkiinsa tuosta "pakkomuutosta" mutta mitään lakoamisia ei (ainakaan vielä) ole nähtävillä. Lehdet käpertyneet jonkin verran mutta en luovu vielä noidenkaan kohdalla toivosta.
Huomenna, tai viimeistään loppuviikosta pitää taas muutama taimi siirtää asumaan "omilleen".

Tänään (taas kerran) selailin nettiä ja yritin keksiä jonkun sopivan alustan/kaukalon taimiruukuille. Jollain hakusanalla/kuvahaulla ilmestyi näyttöön se täydellinen ratkaisu: kurakaukalo! Oikeasti, ei tullut ensimmäisenä mieleen mutta se täyttää kaikki kriteerit: Tukeva, hieman kohopintainen (liika kasteluvesi pääsee valumaan pois), isokokoinen (mahtuu n. 24 kpl 7cm x 7 cm ruukkuja), suhteellisen edullinen ja uudelleenkäytettävä! Puuilon valikoimassa oli mieleiseni malli, joita kävin ostamassa kaksin kappalein (à 4,90 €), toki muualla oli halvempiakin mutta tämä teki vaikutuksen.
Kurakaukalo taimiruukkujen alustaksi


Toinen ostos tänään oli Airamin 10W kasvilamppu E27-kantaan. Nyt, kun taimia on parissa eri paikassa, ei yksi kasvilamppu oikein riitä, joten tällainen ratkaisu saa luvan toimia.
Airam 10W kasvilamppu


Joo, pitäisi pikkuisten viihtyä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti