sunnuntai 29. joulukuuta 2019

Joulurauha on ohi!

Eihän jouluarauhan julistus ole enää voimssa, eihän? Joulu nimittäin meni ja harsosääsken prhana tuli! Eli, kuvasin tuossa aikani kuluksi yhtä turvebrikettiä "digimikroskoopilla" ja mitä siellä olikaan? No joo, Rocoton siemen, joka ei ollut itänyt mutta liikettä oli havaittavissa. Tarkentelin laitetta ja tosiaan, siellä on kirkkaan kuultava, mustapäinen toukka!!

Facebookin chilifoorumilta kyselin apuja ja sieltähän se saman tien tulikin. Googletin vielä varmuuden vuoksi ja totesin, että kyllä se on harsosääsken toukka, dääm!!

Ei muuta kuin briketti lumiseen maisemaan ja huomenna Biltemaan ostamaan keltaisia liima-ansoja, jotta saisi tuolla huoneessa mahdollisesti elävät, aikuiset harsosääsket tapettua. Samallahan siihen ansaan saisivat mennä myös nuo banaanikärpäset! 😈

Tässä vielä todisteena videomateriaalia, nyt jo edesmenneestä toukasta!


2 kommenttia:

  1. No joo... en oo ötökkäkammoinen mutta olihan jännää nähdä tuo toukka. En olisi tosiaan muuten varmasti huomannutkaan mutta "digimikroskoopilla" kuvasin ja kännykän näytöllä tuon näin!

    Suhteellisen harmiton riesa tuo lienee mutta en halunnut sen kasvavan aikuiseksi, lisääntymiskykyiseksi sääskeksi. Heitin lumihankeen!

    VastaaPoista